Läsvärda bloggar del 1

Då jag ha satt upp en del bloggar som jag läser här till höger är det läge att även skriva lite om de bloggarna.
Först ut där blir Kristoffer som skriver på bloggen Wedholm. Nu tror jag inte att länken har hjälper till så mycket för att placera honom på plats 1 på ordet wedholm. Restaurangen lär nog hålla sin plats ett tag till.

Kristoffer skriver ofta om sökmotoroptimering och det på ett sätt som tyder på stort intresse och en bra kunskapsnivå i ämnet. Eftersom han nu tänker ta steget fullt ut inom SEO då han söker SEO-jobb lär han klara av det arbetet bra.
Och det är bara att hoppas att något företag ger honom chansen att syssla med yrket på heltid. De kommer knappast bli besvikna.

4 Svar to “Läsvärda bloggar del 1”


 1. Kristoffer Wedholm

  Tack så mycket Urban!

 2. urban

  Varsegod 🙂
  Jag är lite överraskad att du inte redan fått ett arbete inom branschen. Eller du kanske inte har haft de planerna tidigare.
  Eftersom jag via en del forum har sett en hel del som skriver om SEO och som arbetar i branschen så tror jag nog att du står dig riktigt bra i förhållanden till dem. T.o.m. bättre i en del fall.

 3. Kristoffer Wedholm

  Det är faktiskt under den senaste månaden jag aktivt börjat söka jobb. Hittils har jag hållit till studierna och haft SEO:n som fritidssysselsättning. Men nu får studierna kliva åt sidan och arbetslivet ta vid. SEO och marknadsföring på webben är något jag verkligen vill satsa på.

 4. urban

  Ok det förklarar saken. Nåja jag skulle inte tro att du får några problem att få arbete.