En till

Det här med att köpa domäner som man inte har en bra plan för beskrev jag i domänångest.
Där fick jag i alla fall upp den inte helt seriösa webbplatsen Säljuppdrag. De som håller på med SEO kan nog lista ut vad den skall vara till för. Ett litet tips där indexsidan ger kanske intrycket av att det är en seriös verksamhet har jag fått höra av dem som sett sidan. Så man behöver nog titta på någon undersida som telefonförsäljning för att bättre bedöma det seriösa i webbplatsen.

Men nu var det dags för nästa domän, med en betydligt mer seriös prägel. Nämligen www.stödgrupper.se. Och syftet med den är precis som namnet säger göra en förteckning av de olika stödföreningar som finns i Sverige.
Inte för att det verkar finnas någon större sökvolym på orden, den ligger redan överst, men som en liten terapi kan det vara intressant att ta den vidare.

Temat verkar vara riktigt trevligt att arbeta med då jag håller på att göra en del ändringar i det.
Andreas Viklund är upphovsmannen. Jag hade tänkt att donera lite pengar för temat men jag väntar lite där. Och förklaringen kan man hitta hos Nikke. Andreas har själv kommenterat där.
Så den hundralappen jag hade tänkt ge gör nog vare sig till eller ifrån. Det känns bättre att vänta tills allt ordnat upp sig.

Comments are currently closed.